Homok árak Budapest, 1m3 homok ár 2024

  ☎ 309902614   ☎ 309660192

Homok árak 2024 Budapest

A Homokozó homok ára 12000Ft/m3. Homokozó homok szállítás 1-2 nap alatt. Homokozóba a csekély agyagtartalmú, szemcsés szerkezetű homokozó homok a legmegfelelőbb. A homokozó homok hónapok múltával sem keményedik át, az állatok elől elzárva tarva előzzük meg a súlyos kimenetelű fertőzéseket, amelyeket az állatok ürüléke okoz!!! A nyilvános játszóterek homokozóiba használható.

A Folyami homok ára 9000Ft/m3. Folyami homok szállítás 1-2 nap alatt. A folyami homok színét a Kárpát-medencére jellemző, sárgás vöröses elegyrészeknek köszönheti. A folyami homok felhasználható az építőiparban falazáshoz, vakoláshoz. A folyami homok térkövezésnél a besöpréséhez, kerti gumimedencék telepítésénél a medence szintezéséhez is megfelelő.

A Marosi homok ára 9000Ft/m3. Marosi homok szállítás 1-2 nap alatt. Játszóterek ütéscsillapító felülete alá kiváló. A Marosi homok térkövezésnél a térkövezés alapzata és a térkövek közé is használható. A Marosi homok cementigénye 3 mázsa/köbméter a felhasználás jellegétől függően. A Marosi homok a kertek talajának, akár a gyepszőnyegnek, a vetett fűnek a lazítására is alkalmas.

A mosott homok ára 9000Ft/m3. Mosott homok szállítás 1-2 nap alatt. A mosott homok szemcséinek mérete 0-1mm, színe szürke, a homokos kavics bányászata során a kvarc szemcsék osztályozásával hozzák létre. A 0-1 mosott homok felhasználható falazáshoz, vakoláshoz. A mosott homok 0-1 térkövezésnél besöpréséhez, gumimedencék alá kiegyenlítésnek is használható.

A Vakoló homok ára 9000Ft/m3. Vakoló homok szállítás 1-2 nap alatt. A vakoló homok szürke színét a homokban megtalálható elegyrészeknek köszönheti. A vakoló homok falazáshoz, vakoláshoz használható. A vakoló homok várépítésre alkalmatlan. A vakoló homok 0-1 térkövezésnél a viacolor besöpréséhez, gumimedencék telepítésénél a medence fenekének kiképzéséhez is megfelelő.

A Falazó homok ára 9000Ft/m3. Falazó homok szállítás 1-2 nap alatt. A falazó homok jellegzetes színét a Kárpát-medencére jellemző sárgás, barnás, vöröses elegy részeknek köszönheti. A falazó homok szemcséinek zömét az apróbb agyagszemcsék alkotják, ez nagyban meghatározza a fizikai tulajdonságait. A falazó homokot falazáshoz használják, vakolásra nem alkalmas.

A Szürke homok ára 9000Ft/m3. Szürke homok szállítás 1-2 nap alatt. A 0-1 Szürke homok a homokos kavics bányászata, osztályozása során az 1mm nél kisebb szemcséjű kvarcit szemcsék frakcionálásával hozzák létre, szürke színe jellegzetes. Felhasználható házépítés, házfelújítás során falazáshoz, vakoláshoz. A Szürke homok térkövezésnél besöpréshez megfelelő.

A Bánya homok ára 9000Ft/m3. Bánya homok szállítás 1-2 nap alatt. A Bánya homok szemcséinek zömét az apróbb agyagszemcsék alkotják, ez határozza meg a bánya homok fizikai tulajdonságait. A bányahomokot az építőiparban főként falazáshoz használják, gyermek homokozók feltöltésére a csekély agyagtartalmú, szemcsésebb bánya homok használható.

A Töltő homok ára 9000Ft/m3. Töltő homok szállítás 1-2 nap alatt. A töltő homok a bányák legfelső meddő rétege, szemcséinek zömét az apróbb agyagszemcsék alkotják. A töltő homok agyagos, az építőiparban vékonyabb rétegek feltöltésére használják, még falazáshoz sem igazán alkalmas. A töltő homok a kötött termőföldek lazítására sem használható.

Mosott homok árak

Mosott homok árak

Mosott homok árak 2024 Budapest. Mosott homok árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

Mosott homok árak

Marosi homok árak

Marosi homok árak

Marosi homok árak 2024 Budapest. Marosi homok árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

Marosi homok árak

Homokozó homok árak

Homokozó homok árak

Homokozó homok árak 2024 Budapest. Homokozó homok árak azonos minőségnél a legolcsóbbak.

Homokozó homok árak

Folyami homok árak

Folyami homok árak

Folyami homok árak 2024 Budapest. Folyami homok árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

Folyami homok árak

Vakoló homok árak

Vakoló homok árak

Vakoló homok árak 2024 Budapest. Vakoló homok árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

Vakoló homok árak

Falazó homok árak

Falazó homok árak

Falazó homok árak 2024 Budapest. Falazó homok árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

Falazó homok árak

Szürke homok árak

Szürke homok árak

Szürke homok árak 2024 Budapest. Szürke homok árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

Szürke homok árak

Bánya homok árak

Bánya homok árak

Bánya homok árak 2024 Budapest. Bánya homok árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

Bánya homok árak

Töltő homok árak

Töltő homok árak

Töltő homok árak 2024 Budapest. Töltő homok árak azonos minőség mellett a legolcsóbbak.

Töltő homok árak

 

1m3 homok ára 2024

Homok:

Ár: Felhasználás:

Mosott homok ár

9000 Ft

Vakolás, falazás, térkő besöprés

Marosi homok ár

9000 Ft

Estrich betonozás, térkövezés

Homokozó homok ár

10000 Ft

Homokozó távolugró gödör

Folyami homok ár

9000 Ft

Vakolás, falazás, térkő besöprés

Vakoló homok ár

9000 Ft

Vakolás, falazás térkő besöprés

Bánya homok ár

9000 Ft

Falazás vakolás talajlazítás

A homok árak nem tartalmazzák a szállítást


 

Homok árak 2024

Homok árak.

Homok árak Budapest II., homok árak Budapest III., homok árak Budapest XI., homok árak Budapest XII., homok árak Budapest XX., homok árak Budapest XXI., homok árak Budapest XXII., homok árak Budapest XXIII., homok árak Biatorbágy, homok árak Budajenő, homok árak Budakeszi, homok árak Budaörs, homok árak Diósd, homok árak Érd, homok árak Gyál, homok árak Halásztelek, homok árak Herceghalom, homok árak Nagykovácsi, homok árak Páty, homok árak Szigetszentmiklós, homok árak Tárnok, homok árak Telki, homok árak Törökbálint, homok árak Vecsés.


 

Mennyi 1m3 homok ára /2023 ?

1m3 Mosott homok ára 9000 Ft/m3, 1m3 marosi homok ára 9000 Ft/m3, 1m3 homokozó homok ára 10000 Ft/m3, 1m3 folyami homok ára 9000 Ft/m3, 1m3 vakoló homok ára 9000 Ft/m3, 1m3 falazó homok ára 9000 Ft/m3, 1m3 bánya homok ára 8500 Ft/m3, 1m3 töltő homok ára 7500 Ft/m3.


Hova kérhető a homok szállítás ?

Mosott homok szállítás, marosi homok szállítás, homokozó homok szállítás, folyami homok szállítás, vakoló homok szállítás, falazó homok szállítás, töltő homok szállítás, Budapest, Biatorbágy, Budaörs, Diósd, Érd, Gyál, Halásztelek, Páty, Szigetszentmiklós, Tárnok, Tököl, Törökbálint, Vecsés, Budafok.


Mennyi a homok szállítás ár ?

A homok szállítás ár függ a szállított homok mennyiségétől és a szállítás helyétől. A weboldalon az árak tájékoztató jellegűek, személyre szabott homok szállítás ár telefonon kérhető.


Mi a homok rendelés menete ?

Mosott homok rendelés, marosi homok rendelés, homokozó homok rendelés, vakoló homok rendelés, falazó homok rendelés, töltő homok rendelés, a weboldal tetején lévő telefonszámokon.


Melyik homok használható talajlazításra ?

A kötött talajok megművelése nehézkes, nem képesek a víz felvételére, tárolásra, a megfelelő légcserére, a tápanyagok felhalmozására, ezért törekedni kell a tartósan morzsás szerkezet kialakítására! Erre a célra a 0-1es mosott hommokot, vagy a 0-4es marosi homokot ajánlom.


Melyik homok alkalmas homokozásra ?

Homokozásra csak az enyhén agyagos homok használható, míg a mosott homkkal nem lehet várat építeni, addig a nagyon agyagos homok hamar átkeményedik, nehéz, sőt egyenesen kellemetlen bele alagutat ásni, lapátolni, formákba helyezni, ezért a gyerekek nem fognak vele játszani.


 

Sóder homok föld murva kavics termőföld szállítás árak Budapest Termőföld sóder murva homok kavics szállítás ár rendelés Budapest Murva termőföld sóder homok kavics ár rendelés szállítás Budapest Kavics murva termőföld sóder homok ár rendelés szállítás Budapest Homok föld murva kavics termőföld sóder szállítás árak Budapest Föld sóder murva termőföld homok kavics szállítás árak Budapest
+
Nettó
Áfa
Bruttó
/m3
KISZÁMÍT
Minden jog fenntartva ©Copyright by - aj